utorak, 30. srpnja 2013.

Line up Stop Making Sense-a + nagradna igra


John Talabot, Mano Le Tough, Ame & Dixon, Steve Bug, Lindstrom, Prins Thomas, Midland, Radio Slave, Will Saul, Sebo K i dr., glavni su protagonosti Stop Making Sense festivala koji će se održati od 01. do 4 kolovoza u Tisnom.


Iako bi moglo zvučati da se radi o popisu mojih želja, ipak su britanski organizatori složili line up na kojem se može naći istinska kvaliteta u današnjim deep-tech-house vodama. 

Španjolac John Talabot i Irac Mano Le Tough trenutno su mi jedni od boljih producenata; Talabotov album "Fin" proglasio sam lani najboljim, dok mi Mano Le Toughov "Changing Days" stoji visoko za aktualnu godinu.





A niti ostala imena nisu za baciti, naprotiv. Na line upu se našlo i nekoliko naših DJ-a: Examine, Labud, Brighton, Your Name, Mimi, Nicole, Jan Kincl Zero, Luka K...

Kompletan line up:




Festivalska ex-yu ulaznica iznosi 60 funti (što bi bilo 50% popusta na punu cijenu ulaznice za strano tržište), dnevna 20 funti, a upad u Barbarellas Discotheque je 70 kn.

NAGRADNA IGRA!!!
Pravila nagradne: 
- U komentarima ispod blog posta na facebook stranici stavite jedan youtube link izvođača po izboru s line upa koji vam se najviše sviđa
- Youtube link koji postavite ne smije se ponavljati sa prethodnim komentarima.


Good luck! 

Nema komentara:

Objavi komentar