subota, 16. ožujka 2013.

Ljubljanski K4 klub zatvoren, potpišite peticiju


Sa sinoćnjim partyjem, na kojem je gostovao Legowelt, po svemu se sudeći zaključila jedna era najpoznatijeg ljubljanskog kluba - K4.


Kao razlog zatvaranja nova uprava Zavod K6 / 4 navodi financijski minus od 400 tisuća eura ostavljen od prethodnog vodstva, koje je navodno krilo financijsko stanje kluba i veliki dug prema zaposlenicima, dobavljačima i iznajmljivačima.

Također se spominje kako od prijašnjih zaposlenika nova uprava nije mogla dobiti dokumentaciju o prethodnom radu kluba, ali niti troškovnik ni dokumente o provedbi budućih programa. S druge strane zaposlenici tvrde da sadašnja uprava ne pokazuje volju za suradnjom te da je to razlog zatvaranja kluba.

Tko je u pravu a tko u krivu pokazat će revizija, treba samo naglasiti da se radi o klupskoj instituciji koja je glavni inkubator urbane kulture u Ljubljani. 

Doživio sam jako dobre partyje u K4, doduše bilo je to prije nekih 8-9 godina. Ali i ovako iz daljine žao bi mi bilo da klub bude bivši ili da dođe do neke promjene u programskoj koncepciji. Tko slično misli, može OVDJE potpisati peticiju.




Nema komentara:

Objavi komentar