ponedjeljak, 2. srpnja 2012.

Bura Bura Beach oštra konkurencija susjednom Zrću


Bura Bura beach, zajedno sa klubovima Noa i Pepermint, bit će opaka konkurencija Papayi, Aquariusu i Kalypsu na susjednoj plaži Zrće.

100 metara udaljen od Papaye, Bura Bura beach geografski pripada zadarskoj županiji. Osim po atraktivnom izgledu i kilometarskoj plaži, Bura Bura sadrži i ekološku komponentu, budući da na lokaciji ne postoje fiksni, već montažni objekti rađeni od organskih materijala. Od sljedeće godine cilj je da plaža koristi samo prirodne izvore energije. 

Osim atraktivne šljunčane plaže, na plaži se nalaze i dva kluba, Pepermint i Noa beach club. Noa je impresivni klub koji se kompletno nalazi na površini mora te je jedini klub takve vrste u Hrvatskoj, a kapaciteta je 3 tisuće posjetitelja. Posjetitelji osim kopnenim putem mogu pristupiti klubu i brodom te se direktno privezati brodicom za sami klub, a nudi mogućnost i najma “otoka” unutar samog kluba omogućujući velikim grupama privatne zabave, piše u press izvješću.

Od plaže ništa ako ne bude imala dostojan program koji može konkurirati medijski napuhanom Zrću, no čini se kako je menadžment odlučio privući malo pažnje sa atraktivnim imenima, od kojih najviše zvone imena Svena Vatha, koji nastupa u Noa Club 15. srpnja, te Richija Hawtina, koji stiže 28. srpnja.

Bura bura beach, sretno!




Nema komentara:

Objavi komentar