srijeda, 20. veljače 2013.

Voi'Sa festival najavljuje svoje četvrto izdanje


Četvrtu godinu za redom u Supetru na Braču od 2. do 4. kolovoza održavaju se Dani urbane glazbe Voi'Sa, radi se o simpatičnom festivalčiću za prave sladokusce koji ne prate trendove i koje ne zanimaju podjele na žanrove.

Ulogu glavnih gostiju prvoga dana festivala preuzimaju nekadašnja DJ pratnja Portisheada Andy Smith i MC Honeybrown, od kojih se može očekivati vrsna glazbena selekcija iz perioda od 70-ih do 90-ih poput hip-hopa, soula, funka, rnb-a, boogieja, rockabillija, ska i party ritmova; drugoga dana nastupaju belgijski DJ Lefto (kojem je Gilles Peterson iz BBC-a dodijelio titulu najboljeg DJ-a 2011.) i njemački Soulparlor, koji će se pobrinuti da publika dobije eklektični mash up, od hip-hopa do dubstepa i housea; i trećega dana nastupit će, meni osobno vrlo zanimljiv, u sklopu Jazzanova DJ seta Alex Barck.





Party program će se odvijati u Benny's Baru, koji se nalazi tik uz more. Uz glavne goste nastupit će i Voi''Sa kolektiv DJ-i & prijatelji, uz vizualizacije by Studio Baranda. Cijena ulaznice je vrlo prihvatljivih 35 kn po danu.

Fotografije s prošlogodišnjeg Voi'sa festivala:





Ben Weestbech

Nema komentara:

Objavi komentar