ponedjeljak, 4. veljače 2013.

Stiže nova ciklona party serijala Bura & YUgo u Stereo Dvorani



Vrijeme je za drugu epizodu party serijala Bura & YUgo, koji će u riječku Stereo Dvoranu 16. veljače ugostiti sarajevskog progressive/deep house DJ-a Extenziona.

Nakon DJ-a iz Srbije, Fakira i Manjanea, Bura & YUgo ovoga puta predstavlja gosta iz BIH-a, te nastavlja misiju povezivanja i ujedinjavanja kvalitetnih DJ-a s područja ex-yu. 

Extenziona u šali nazivaju "Hernan iz Sarajeva", aludirajući na stilsku sličnost s argentinskom progressive house zvijezdom Hernanom Cattaneom. Nedugo nakon što se Extenzion upoznao s elektronikom, počinje djelovati kao promotor u u sklopu "Positive Sound" organizacije te uči i usavršava svoje znanje na promocijama partyja i elektronske kulture u Sarajevu.

Nakon izvjesnog vremena počinje raditi na konceptu radio emisije "E Music Magazine" na Radio 2020, sinonimu za urbanu i alternativnu kulturu u Sarajevu, a tih godina radi na promociji Exit festivala i podržava volonterskim radom obnovu Doma Mladih - Centar Skenderija.


Extenzion @ Adrenalin Festival 2012 Banja Luka

Extenzion se može pohvaliti nastupima kao rezident DJ u sarajevskim klubovima "The Bar" i "Cinema Sloga", svirajući kombinaciju deep-housea, tech-housea, progressive-housea i techna. Zajedno s partnerom Infectedom svira na Exitu, a reda i nastupe po BIH-a, Hrvatskoj, Srbiji i Kosovu.

Share-anje stečenog znanja i širenje dobre energije kroz svoje setove, misija je koju je Extenzion odabrao. Extenzionove mikseve možete pronaći na https://soundcloud.com/extenzion.

Uz gosta iz Sarajeva, nastupa Amor (pročitajte nedavni interview s njime), Nino Rex i Life4Funk, dok su za vizualizacije zaduženi Marocco i Brodski. Ulaznica do ponoći iznosi 20 kn, a 30 kn nakon. Vrata se otvaraju u 22.00 h.


Nema komentara:

Objavi komentar