utorak, 4. prosinca 2012.

Izabrani najbolji DJ-i u 2012. po izboru Resident Advisora



Tko je najbolji DJ u 2012? Taj odgovor svake godine pokušavaju "odgonetnuti" najpopularniji natječaji magazina poput DJ Maga i Resident Advisora, odnosno njihovi čitatelji.


Dok je natječaj DJ Mag-a već nekoliko godina žešća smijurija kad se radi o izboru DJ-a, budući da je sama lista sama po sebi paradoksalna (prilikom glasovanja čitatelji ne znaju razliku između producenta i DJ-a, live izvođača i DJ-a itd...), izbor Resident Advisora (RA) je ipak relevantniji i profiliraniji jer postoji izbori za najboljeg DJ-a, producenta i live izvođača u zasebnim natječajima.  

Čitatelji najpopularnijeg online magazina okrenutog prema elektroničkoj glazbi RA rekli su svoje za ovu godinu. Seth Troxler je broj 1, Richie Hawtin na drugom mjestu, Dixon treći, slijede Maceo Plex, Ben Klock, Jamie Jones na šestom mjestu, Loco Dice sedmi, Ricardo Villalobos osmi, dvojac Tale of Us deveti, a Maya Jane Coles je deseta. 


Nekoliko godina traje dominacija Setha Troxlera i Richija Hawtina na RA listi najboljih DJ-a, što se može shvatiti kao da je publika u "tiltu" kad se radi o izboru najboljeg DJ-a: jednom tko dobije pažnju, zauvijek je ima pa makar je te godine nije zaslužio. No, čitatelji RA-a svoje su rekli, treba vidjeti hoće li se i ova lista pretvoriti u nešto nalik onoj DJ Maga.


Top 100 po izboru čitatelja RA-a pogledajte OVDJE! Tko je vama najbolji DJ ove godine?

Nema komentara:

Objavi komentar