srijeda, 7. kolovoza 2013.

Ostalo još sitno do Lost Theory festivala + nagradna igra


Opušteno razdoblje poput ljeta lišeno je nekakvih "teških i problematičnih" tema na blogu, više je vrijeme da na vrlo lagani način osvojite festivalsku ulaznicu - ovoga puta za Lost Theory!


Od 14. do 19. kolovoza održat će se treće izdanje festivala Lost Theory u Deringaju kraj Gračaca. Nakon prethodna dva izdanja koji su imali jake headlinere poput Eat Statica, The Herbalisera i Simona Posforda, ovoga puta listu glavnih imena predvode Hux Flux, Extrawelt, KoxBox (retro set), Emok, Boris Brejcha, Laughing Buddha, Darshan i mnogi drugi.

Osim glazbe na 4 stagea (psychedelic, masala-land, experimental & dub forest), organizatori su se pobrinuli za bogati "van-pozorični" program koji čine kina na otvorenom, performansi, radionice i predavanja na teme iz alternativnih područja života. 

Posjetitelji koji ne mogu dočekati početak festivala mogu već u ponedjeljak 12. kolovoza ući u kamp, u kojem neće nedostajati hrane i suvenira, ali i glazbe, budući da se preparty očekuje na dub stageu u utorak od 10 do 17 sati. Vrata festivala otvaraju se u srijedu 14. kolovoza u 14 sati, a ceromonija otvaranja i glazbeni program počinju u 21 sat sa nastupom Eat Statica na main stageu.




Satnicu po stagevima možete pronaći OVDJE.

Festivalski program završava u ponedjeljak 19. kolovoza u 12:00, a nakon toga je after party u kampu. Pretprodaja festivalskih ulaznica po cijeni od 750 kuna produžena je do 10. kolovoza, a možete kupiti i vikend ulaznicu po cijeni od 525 kuna. Vikend ulaznice vrijede od petka 18. kolovoza od 18:00 do kraja festivala.

NAGRADNA IGRA!
Pravila nagradne:
- U komentarima ispod blog posta na facebooku priložite najdraži Youtube uradak nekog s line upa Lost Theoryja
- U istom komentaru tagajte tri prijatelja koji su fanovi Raveologija facebook stranice
- Youtube link se ne smije ponavljati s prethodnim komentarima!

Good luck!

Nema komentara:

Objavi komentar