utorak, 15. siječnja 2013.

Riječki karnevalski vikend: Valentino Kanzyani & Alexander Kowalski


Iako Carnival Partyja nema posljednje tri godine, riječki organizatori nisu zaboravili na publiku koja na karnevalski vikend rado odlazi na partyje.


Treće izdanje Carnival DJ Sessiona održat će se u šatoru na Delti po prvi puta u petak (8. veljače), kada će gostovati drugo ime slovenske elektroničke scene, Valentino Kanzyani. 

Vjerujem da Tine ima i dalje jaku fan bazu u Rijeci, pa ne bi trebalo biti nikakvih problema s punjenjem šatora s besplatnim upadom, iako bi gostovanje Alexandera Kowalskog i "atraktivnija za izlazak" subota moglo biti otegotna okolnost.




Alexander Kowalski ponovo u Stereo Dvorani nakon nepune godinu dana (posljednji nastup imao je 28. travnja 2012.). Unatoč tome što glazbom i izvedbom to nije onaj stari Kowalski, na partyju Carnival Beats u subotu, 9. veljače može se očekivati ponovo pun Stereo uz upad od 60 kn prije, odnosno 70 kn nakon ponoći.





Između dva partyja s renomiranim imenima održat će se službeni Carnival DJ Session after u Stereo Dvorani s početkom u 04.00 i krajem u 11.00 sati. Na afteru će zasvirati Amor, Arszenik, Bebetto, Boo Dale, Fryer i Wan. Upad je 25 kn.




Nema komentara:

Objavi komentar